Familie Fotografie

Kinder fotografie

Silhouette fotografie

Wilt u graag een bijzondere of tijdloze foto, bijvoorbeeld voor aan de muur? Dan is een silhouette-shoot perfect voor u! Dit kan zowel in de studio als op een hiervoor geschikte locatie gemaakt worden. Uiteraard is dit ook te combineren met andere foto's.

Studio fotografie

Newborn Baby

De geboorte van uw kindje is één van de belangrijkste momenten in uw leven. Die eerste momenten zijn zo speciaal, zo puur, zo kwetsbaar maar ook zo weer voorbij. Juist een pasgeboren kindje wordt heel snel groter, en dat maakt het later lastig om u voor te stellen hoe het pas na de geboorte ook al weer was. Om deze reden is de herinnering aan de eerste 10-14 dagen heel waardevol. Vergeet deze eerste bijzondere momenten nooit meer door dit moois vast te laten leggen met een Newborn fotoserie.

De foto’s kunnen gemaakt worden in mijn studio of bij u thuis. Ik neem alle tijd voor de fotoshoot zodat het rustig en vooral comfortabel en veilig verloopt. Tussendoor is er uiteraard alle tijd om de baby te voeden en te knuffelen.

Wilt u van uw pasgeboren babytje mooie, professionele newbornfoto’s laten maken? Of wilt u een newborn fotoshoot aan iemand cadeau geven? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Het is verstandig dit al tijdens de zwangerschap te doen zodat we alle tijd hebben om de shoot te bespreken.